Грижа за имот под наем

Осигурен контрол на Вашия имот, ежемесечно следене за заплащането на всички консумативи, осигуряване на периодични посещения за оглед.

Почистване

Почистването е едно от най-належащите и проблемни задължения на собствениците. Никой не иска да контролира чистачката, всеки желае, когато се прибира да вижда чист и свеж имот. Ние можем да предложим решение на този казус – само ни попитай!

Техническа поддръжка

Редовната поддръжка и ремонти са верният подход за удължаване живота и качеството на Вашата собственост.
Освен качественото строителство и добрата локация на имота, така и продължителността на живот е важен фактор за повишаване и запазване стойността на Вашата инвестиция. Бъдете добри стопани днес за да може този дом да радва и вашите внуци.
Ние Ви предлагаме абонамента услуга, която включва периодична профилактика и проверка на инсталациите, отстраняване на текущи технически проблеми, а за да бъде извършена бързо и качествено ремонтната услуга ние имаме изпитан метод за приемане на сигнали за отстраняване на техническите проблеми.
Предлагаме и еднократно отстраняване на възникнали технически проблеми, по предварително съгласувани параметри за действие.

Озеленяване

Всички познаваме сивия изглед пред къщата, изсъхналата трева, увехналите цветя, избуялата растителност в градинката, когато се приберем след дълго отсъствие. Нека Ви предложим едно генерално решение на проблема наречен озеленяване. Доверете се на нас и нашите партньори и се насладете на красотата и цветовете, които могат да се постигнат с малко труд, много любов и професионализъм.